ВИПУСКНИЙ 2023 

ВИПУСКНИЙ 2023

30 червня 2023 року у БОРОДЯНСЬКОМУ ЛІЦЕЇ №1 відбулося урочисте і хвилююче свято Випускного, в якому переплелися відчуття радості і суму, світлі надії і радість зустрічі з майбутнім!

/Files/images/2023/IMG_20230630_225141_814.jpg

Усупереч війні, це свято сповнене надії на МИР та ПЕРЕМОГУ! Ще зранку і протягом дня було хмарно, вдень пішов дощик, але природа таки поступилася аби наші випускники змогли відсвяткувати своє незабутнє свято.Це особливий день , коли вони можуть подякувати своїм вчителям, батькам, побути разом з своїми однокласниками, згадати найприємніші моменти свого шкільного життя.

/Files/images/2023/IMG_20230630_225152_176.jpg

Шкільні роки…Скільки в них спогадів, мрій, сподівань, радості і смутку, світлої печалі. Тільки вчора лунав перший дзвінок, а ось випускний 2023, до якого одинадцять років, як по східцях довелося підніматися нашим випускникам. Перегорнуто останню сторінку шкільного життя і вже завтра перед нашими випускниками відкриється тисячі доріг і можливостей, але кожен обере свій особистий шлях, свою власну дорогу у самостійне доросле життя.
Нехай шкільні роки і наш ліцей №1 назавжди залишиться приємним спогадом про дитинство й юність, місце, де ви знайшли вірних друзів, уперше пережили радість перемог, відчули мудрість наук, загартували свій характер і навчилися відповідальності.
Отримані знання – це ваше безцінне багатство, що буде слугувати вам усе подальше життя.
У цей день привітати наших випускників зі святом завітали поважні та почесні гості:Голова Бородянської ОТГ ОЛЕКСАНДР САХАРУК,Радник посольства Литовської республіки в Україні - пан МАРІЮС ДУНДА,Голова комітету культури сейму Литовської республіки - ВІТАУТАС ЮОЗАПАЙТІС,Депутат Київської обласної ради - ГАЛИНА ЄРКО,Директор з міжнародних звʼязків Українського союзу промисловців та підприємців - Світлана КУЦЕВА,Директор благодійного фонду «Будуємо Україну спільно» Володимир ОГОРОДНІК.
Зі словами найкращих і теплих побажань вони звернулися до випускників та відзначили цінними подарунками , грошовими сертифікатами золотих медалістів та активних випускників та тих, які , нажаль, втратили батьків на війні. Солодкими подарунками від гостей пригостили всіх випускників.

/Files/images/2023/FB_IMG_1688161771989.jpg

Директор ліцею Інна РОМАНЮК разом із заступником директора з навчально-виховної роботи Світланою БУГАЙ урочисто вручили випускникам свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти. У своєму вітанні випускникам, директор ліцею Інна РОМАНЮК наголосила, що випускники - це гордість ліцею та велике майбутнє України! Саме Вам відновлювати і розбудовувати Україну в майбутньому, нашій державі дуже потрібні Ваші знання, вміння, віра, оптимізм та патріотична громадянська позиція.

Схвильовані і водночас щасливі батьки, які виховали таких хороших дітей також передали свої найщиріші вітання випускникам.

Класні керівники ЛАРИСА БАРИШЕНКО та Світлана ОСАУЛЕНКО, яким нелегко було відпускати своїх пташенят, побажали добрі напутні слова та подарували подаруночки на згадку своїм учням.
Наостанок, випускники витончено і легко закружляли у прощальному вальсі, приховуючи смуток від розставання з ліцеєм, вчителями та друзями.Відмінного Вам старту, дорогі випускники на життєвому шляху, здійснення всіх Ваших мрій, задумів, сподівань, впевненості у власних силах, невичерпного оптимізму, успішно долати всі перешкоди на шляху до своєї мрії. Упевнено крокуйте до нових звершень, на благо рідної незламної Бородянки та всієї України
Кiлькiсть переглядiв: 157

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 29 Листопада 2023

Фотогалерея